Un bărbat de 40 de ani din Reșița a fost ajutat de un câine să-și mențină temperatura corpului, timp de aproximativ un sfert de oră, după ce a căzut de pe bicicletă și nu se mai putea mișca.

Publicitate

Jandarmii montani din Caraș-Severin care au intervenit de urgență la acest caz, au precizat că patrupedul a rămas lângă biciclist și după sosirea lor.

Jandarmerii au fost uimiți de ce au văzut când au ajuns la fața locului. Fiind sesizaţi prin numărul de urgență 112, s-au deplasat în zona Platoului Semenic.

Acolo a fost găsit un bărbat care a căzut de pe bicicletă și nu putea să se miște. Un câine a fost, însă, îngerul său păzitor.

„Primul salvator al bărbatului a fost un câine. Imediat după producerea incidentului câinele s-a așezat lângă victimă și l-a protejat, încălzindu-l cu corpul său. Patrupedul a rămas lângă el până la sosirea jandarmilor”, arată pagina de Facebook a Jandarmeriei Caraș-Severin.

Jandarmii montani l-au găsit pe bărbatul rănit, care era încălzit de un câine

biciclist salvat de caine

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin i-a acordat îngrijiri bărbatului rănit.

biciclist salvat de caine

Povestea nu se termină aici

Atunci când bărbatul a fost urcat în salvare, câinele a sărit și el în autoturism fiind dat jos cu greu de salvatori.

Publicitate

„La plecarea ambulanței, câinele a început să alerge după ambulanță până când i-a pierdut urma. A fost un moment emoționant pentru colegii mei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Caraş-Severin.

biciclist salvat de caine

„Câinele tot lângă mine, de-abia l-a îndepărtat jandarmul să pună pătura pe mine, a venit și ambulanța după vreo 15 minute după ce au ajuns jandarmii. Tot așa, m-au urcat cu greu pe targă și m-au pus în salvare, câinele, după mine să ajungă acolo.”, a declarat bărbatul rănit.

biciclist salvat de caine

Ulterior, căţelul şi-a găsit şi un nou stăpân.

Fiind impresionat de poveste, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin (foto sus) a decis să adopte căţelul, pe care l-a numit Max.

1 COMENTARIU

  1. Fiind impresionat de poveste, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin (foto sus) a decis să adopte căţelul, pe care l-a numit Max,…………………—DE FAPT A FOST ABANDONAT DE ACELA A AJUNS LA O FEMEIE CARE LA ADOPTAT SI PUS PE NUMELE EI ,… Deci aceasta poveste despre Max nu este complecta a fost gasit abandonat dupa cateva zile Stiu aceasta ca am trimis si eu postul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.