Acasă Triste Un vânător a împuşcat un câine în curtea unui om, de faţă...

Un vânător a împuşcat un câine în curtea unui om, de faţă cu un poliţist local

33645
10

Un câine a fost împuşcat în curtea unui om de față cu un polițist local de către un vânător. Incidentul șocant a avut loc într-o gospodărie din județul Prahova.

Un vânător a intrat în curtea unui localnic din satul Chiojdeanca, din judeţul Prahova, și a împuşcat un câine.

Potrivit unor martori, în momentul incidentului, în apropiere se aflau mai multe persoane, iar pe stradă, chiar în fața gospodăriei, erau și doi copii.

Cazul a fost relatat de un martor care a trimis imaginile șocante către ziarulincomod.ro[sursa], în care se vede cum tânărul vânător târește un câine muribund.

Lângă el se afla şi un polițist local.

Motivul pentru care un vânător a împuşcat un câine

Mai mulţi câini care ar fi fost ţinuţi dezlegaţi ar fi atacat o căprioară.

Câinii au fost împușcați de un tânăr vânător care ar fi înregistrat la Asociația de Vânătoare și Pescuit Sportiv Muflonul.

Înarmat cu o pușcă de vânătoare, acesta a pătruns într-o curte și a împușcat animalele.

Persoana care a trimis imaginile a preferat ca acestea să fie publicate fără sunet, de teama unor repercusiuni.

Contactat de jurnaliștii de la Incomod, primarul comunei Chiojdeanca, Gheorghe Baba-Iana a fost destul de iritat.

Reacţia primarului cu privire la incident

Cunoștea incidentul legat de atacul asupra unei căprioare, dar susțin că nu a trimis el vânătorul și Poliția Locală.

„Știu că a fost o căprioară atacată de câini. Am și văzut-o, dar m-am urcat în mașină și am plecat. Vânătorul e de la o asociație care aparține de Muflonul și care are contract cu noi. Nu i-am pus eu. De ce mă sunați? Să scrieți că i-am pus eu?!”, a fost răspunsul primarului.

Oamenii spun, însă, că edilul este cel care a trimis vânătorul și Poliția Locală la fața locului.

Întrebat de acest aspect, Gheorghe Baba-Iana a răspuns: „Nu i-am trimis eu, nu mă interesează!”.

Reporterul l-a întrebat și ce căuta Poliția Locală în curtea omului.

„Nu știu, domne! A sunat cineva la Primărie și a spus că niște câini au atacat o căprioară. Poliția Locală s-a deplasat acolo să verifice”, a venit răspunsul primarului.

10 COMENTARII

  1. Doamne ferește-ne de prostia omenească!… Dar totuși nu v-a lua nimeni măsurile neceasre ca astfel de incidente să nu se mai repete !!! Să îl destituie și pe polițist dacă nu își face meseria cum trebuie,și pe primar. Și să-l amendeze Poliția pe acel vânător că a procedat în așa fel încât a împușcat câinele acela și mai ales a făcut această faptă reprobabilă de față cu acei copii(nu știu care organe abililtate mai sunt în acea localitate ???Poate este doar acel ,,polițist”)

  2. De ce mai trăieşte, handicapatul ăla cu moacă de psihopat? Dacă doar avea intenţia să tragă în câinele meu, îi zburam creierii cu propria lui armă. De poliţist nu mai zic nimic, localii ăştia sunt adunaţi de prin haznale.

    • Ce masuti sa ia Politia,daca angajatul lor s-a deplasat la licil crimei si-a aprobat fapta crimi ala? Majoritatea politistilor locali sunt niste grobieni apartinand comunitatilor rurale avand acelesi conceptzii vizavi de comportamentul fatza de animale.

  3. Sper sa moara in chinuri cu totii, si politia locala.. cu tot neamul lor de javre ordinare. Cand nenorocitii vaneaza caprioare si porci mistreti.. atunci le trebuie bagat un glont in cap la fiecare. Un sat de criminali cu primar cu tot

  4. MAFIA TOTI TREBUEC CONDMNATI….DIN CAUZA INCOMPETENTEI LOE SE COMIT ACESTE CRIME CEREM DESTITUIREA DIN FUNCTII CONDAMNARE SI AMENDARE

  5. Un nebun cu pușcă. Merita și el un glonț în frunte cretinul. Eu sa am puterea lui Dumnezeu i-aș usca miimile cu care ar ținut pusca iar polițistului care se uită la oroare i-aș lua vederea sa nu mai vadă niciodată. Cît despre primar…e ca ceilalți doi…cine știe …o să plătească toți trei cineva…ce dai aia primesti.

  6. Cred că nu este prima data când o face la cum îl trage după el și comportamentul lui dar săracul câine el inca mai dădea din coadă as vrea sa meargă la pușcărie amândoi și polițistul local cine sunt ei sa ia viața unui cățel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here