Cheems, unul dintre cei mai cunoscuți câini de pe internet, a murit după o luptă cu cancerul. Câinele care a devenit vedetă ca un tip de meme viral a murit în timpul unei intervenții chirurgicale. Proprietarii săi spun că a adormit în timpul operației și nu s-a mai trezit.

Cheems a devenit celebru în anul 2017, când o fotografie ciudată cu el a devenit virală. Astfel s-a lansat o serie lungă de meme-uri care este încă în vogă şi în prezent.[sursa]

cheems

Cheems, un câine celebru pe internet

Cunoscut și sub numele de Pup Balltze sau pur și simplu Balltze, câinele din rasa Shiba Inu a fost faimos pentru dragostea sa pentru cheeseburgeri… și a devenit el însuşi personaj de meme, Cheemsburger.

„Nu fiți triști, vă rog să vă amintiți de bucuria pe care Balltze a adus-o pe lume. Un Shiba Inu cu o față rotundă și zâmbitoare care ne leagă pe noi doi, a ajutat mulți oameni în timpul pandemiei și a adus multă bucurie multora dintre voi, dar acum misiunea lui s-a încheiat.”, au transmis proprietarii căţelului.

Familia lui Cheems crede că acum se află într-un loc mai bun, „alergând liber pe cer și având o mulțime de mâncare delicioasă cu noii săi prieteni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.