Un câine vagabond a salvat o fetiță abia născuta, ce fusese abandonată de o bestie într-un sac de gunoi. Câinele a fost văzut cărând sacul de către un trecător care a auzit plânsetele nou-născutului venind din interior.

Bebelușul plin de vânătăi, despre care se crede că avea doar câteva ore, a fost dus la spital pentru tratament în Tripoli, potrivit publicației.

Copilul a fost descris ca fiind într-o stare „gravă, dar stabilă”. Nu se cunosc alte informații despre starea sa de sănătate și despre circumstanțele abandonului său.[sursa]

câine vagabond a salvat o fetiță

Un câine vagabond a salvat o fetiță, impresionând o lume întreagă

Imagini cu presupusul copil rănit au circulat pe rețelele de socializare, multe persoane exprimându-și compasiunea pentru copil.

Autoritățile investighează incidentul, iar fetița va fi plasată într-un orfelinat dacă nimeni nu se oferă să o adopte.

De asemenea, utilizatorii rețelelor de socializare l-au considerat pe câine un erou.

„Câinele are mult mai multă umanitate, bunătate, viclenie și inteligență decât unii mutanți satanici în formă umană”, a scris unul dintre ei.

Ghassan Rifi, un jurnalist din Tripoli, a declarat că bebelușul a fost lăsat într-o zonă nerezidențială unde sunt mulți câini vagabonzi.

„Este posibil ca cel care l-a aruncat să fi vrut să scape de el, lăsând câinii să-l mănânce”. a declarat Rifi, potrivit Arab News. 

Dar, în orice caz, „câinele care l-a luat a fost mai uman decât cel care a abandonat bebelușul”, a mai spus Rifi pe Twitter. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.