Un câine stă de câteva luni în fața unui spital, acolo unde și-a condus și văzut stăpânul pentru ultima dată, așteptând ca acesta să se se întoarcă. Câinele îşi așteaptă stăpânul în fața spitalului, fără a putea înţelege că acesta nu se va mai întoarce vreodată.

Timp de 4 luni, cățelul nu a plecat deloc din fața spitalului districtual din Kannur, India, acolo unde s-a despărțit de stăpânul. În primele zile de după moartea proprietarului a refuzat să mănânce și nu a făcut nimic altceva decât să se uite fix la ușile încuiate de la intrarea în morgă.

De 4 luni, câinele îşi aşteaptă stăpânul în faţa spitalului

„Un pacient a venit la spital în urmă cu patru luni și câinele lui îl însoțea. Pacientul a murit și câinele a văzut că proprietarul este dus la morgă.”, a declarat Vikas Kumar, angajat al spitalului.

Acum, cățelul este hrănit și îngrijit de angajați, care i-au dat și un nou nume: Ramu.

„Câinele simte că proprietarul este încă aici. Nu părăsește deloc acest loc.”, a mai spus Kumar. Angajații cred că trupul neînsuflețit al stăpânului a fost scos printr-o altă ieșire și din acest motiv cățelul trăiește cu senzația că acesta s-ar afla încă în spital.[sursa]

câine aşteaptă stăpânul în faţa spitalului

Administratorul spitalului spune că în momentul în care și-a dat seama că acel câine nu voia deloc să părăsească perimetrul din fața morgii a încercat să afle identitatea pacientului pe care l-a însoțit, însă a întâmpinat probleme. După un timp nici nu s-a mai gândit la asta, mai ales că Ramu depășise perioada complicată și a început să mănânce.

Maya Gopalakrishnan, medic care lucrează la spital, spune că lui Ramu îi place mult mâncarea gătită, cu ouă și pește. De curând a început să facă mici excursii și merge câțiva metri, până în fața secției de fizioterapie. Se întoarce însă în fața morgii în scurt timp. Angajații au mai observat că Ramu nu se amestecă cu alți câini fără stăpân și este destul de pretențios la mâncare, ceea ce le-a sugerat că a fost bine îngrijit.

Povestea câinelui, care amintește de legendarul Hachiko din Japonia, s-a viralizat pe rețelele sociale, oamenii fiind deosebit de impresionaţi de devotamentul lui Ramu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.