Jolie, câinele care a căzut peste bord în timpul unei furtuni, a impersionat o lume întreagă cu povestea sa. Căţelul s-a reîntâlnit cu stăpânii săi după ce a înotat timp de două zile pentru a ajunge pe uscat.

Poliția din Spania a făcut publică incredibila poveste de supraviețuire după ce a predat câinele cuplului care credea că nu îl va mai vedea niciodată.

Jolie a apărut pe o plajă din Aguilas, în apropiere de orașul Murcia din sud-estul țării, și a fost lăsată poliției locale de către binevoitorii care au găsit-o.

Alertă privind câinele care a căzut peste bord

Ofițerii au descoperit că purta un microcip montat în Danemarca. Poliţiştii au dus patrupedul la un centru de salvare administrat de consiliul local. Acolo au fost alertați de un apel de la o femeie care spunea că fiica unei prietene și-a pierdut câinele de companie în timpul unei furtuni. Aceasta naviga spre Ibiza.

Salvarea miraculoasă a avut un final fericit cu o reuniune între câine, care era de fapt o căţeluşă și stăpânii săi.

Poliția a confirmat faptul că Jolie a înotat „una sau două zile pentru a ajunge pe coastă”.[sursa]

câinele care a căzut peste bord

Jolie a înotat o distanţă uriaşă pentru a ajunge la ţărm

Sunt mai mult de 160 de mile marine între Aguilas, localitate de pe continentul spaniol, și Ibiza, deși nu era clar astăzi unde anume a căzut animalul peste bord.

Un purtător de cuvânt al poliției locale din Aguilas a declarat: „Vinerea trecută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o familie care a fost pe plajă ne-a predat un câine pe care l-au găsit pe plaja Cope din Aguilas. Am descoperit că purta un microcip din Danemarca. Animalul a fost dus la un adăpost și au început activităţile pentru a-i găsi proprietarii.

Între timp, am primit un apel de la o femeie din Cadiz. Aceasta ne-a informat că a primit un telefon de la o prietenă din Statele Unite, care i-a spus despre un incident în care a fost implicată fiica ei. Acea fiică naviga în Marea Mediterană împreună cu soțul ei și câinele Jolie și se îndreptau spre Ibiza. Aceştia au fost prinși într-o furtună care a dus la căderea lui Jolie în mare. Datorită microcipului s-a confirmat că animalul care ajunsese la Aguilas era Jolie. Era același câine care a căzut în mare”.

Proprietarii căţeluşei au primit vestea cea bună și s-au îndreptat spre cel mai apropiat port, care era Calpe, la nord de Benidorm. Câteva ore mai târziu erau în Aguilas, de unde au luat-o pe Jolie.

Putem spune că Jolie este o adevărată supraviețuitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.