Un căţel împuşcat, lăsat să-şi trăiască ultimele clipe într-o agonie greu de închipuit, a fost găsit de un salvator cu suflet mare, care i-a dat o nouă şansă la viaţă.

Unul dintre salvatori, care se numeşte Namikon, a primit o fotografie cu un câine care încerca să se adăpostească într-un câmp, în timp ce afară ningea. Imediat, salvatorii s-au deplasat către locul indicat, unde l-au găsit pe bietul căţel, constatând că a fost împuşcat.

căţel împuşcat
Fotografia primită de cei de la Namikon şi momentul în care Teo, un căţel împuşcat, a fost găsit de salvatori

Teo, un căţel împuşcat salvat de la o moarte sigură

Salvatorii l-au numit pe câine Teo. Când au ajuns la faţa locului, Teo era într-o condiţie precară. Şansele ca el să mai fi supravieţuit dacă oamenii nu interveneau, erau practic nule.

În partea inferioară a corpului, Teo avea răni cauzate de gloanţe. Este posibil ca cineva să-l fi împuşcat intenţionat, ori a fost confundat cu un alt animal în timpul unei partide de vânătoare.

Cert este că Teo era într-o stare critică. Salvatorii l-au pus într-o folie din plastic şi l-au dus la un cabinet veterinar. Căţelul a fost încălzit, curăţat şi hrănit.

căţel împuşcat
Teo a fost încălzit şi a primit tratament

Din păcate, nu-şi va mai putea folosi picioarele din spate din cauza rănilor. Cu toate acestea, salvatorii i-au făcut un căruţ, cu ajutorul căruia Teo se poate deplasa.

Cu toate acestea, Teo pare a fi un luptător, iar ceilalţi căţei de la centru l-au acceptat şi l-au ajutat să se integreze, în ciuda problemelor sale. Mai mult decât atât, salvatorul care l-a găsit pe Teo a decis să-l adopte şi l-a luat acasă. Acum este în siguranţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.