Un bărbat din Timişoara și-a aruncat pe geam, de la etajul al patrulea, câinele! Pompierii au intervenit să-l dea jos din copac.

Aceste imagini teribile au fost surprinse într-un cartier din Timișoara, unde un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul al patrulea al blocului în care locuia, după ce l-ar fi deranjat.

Se pare că bărbatul ar fi comis gestul teribil după ce a fost deranjat de animal, în timp ce dormea.

a aruncat câinele pe geam
Câinele aruncat pe geam, fotografiat de vecini

Acesta a rămas într-un copac și a putut fi coborât de acolo doar de pompieri. 

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.30, pe strada Ciobanului din Timișoara.

Pompierii timișoreni au fost chemați să intervină după ce o persoană a observat câinele blocat între crengi, în copac.

Inițial au crezut că este vorba despre o glumă, însă s-au deplasat la fața locului și au reușit să coboare animalul teafăr din copac.

Unul dintre martorii incidentului a fotografiat animalul și a postat ulterior imaginile pe internet.

”Instabil psihic sau om fără suflet. Așa se poate numi o persoană care la ora 5:30 și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul 4, pe motiv că l-a deranjat din somn. Mulțumesc pompierilor care au ajuns în scurt timp, dar inițial au crezut că este o glumă proastă”, a postat pe Facebook cel care a fotografiat animalul.

Căţelul era foarte speriat când au ajuns pompierii. În timpul intervenţiei de salvare, patrupedul a devenit foarte agitat.

Imediat ce a fost dat jos din copac, animalul a fugit speriat pe străzi.

Felicitări pompierilor pentru intervenţie!

4 COMENTARII

  1. Este inandmisibil! Pana așteptăm ca acești oameni sa fie pedepsiți,mai comit și alte crime! Noi ar trebui sa-i pedepsim,dmascandu-i..puși la stâlpul infamiei..

  2. Trabuie luat la raspundere acest nenoricit de om ori o fi fost beat,ori tampit cum poti sa faci asa ceva,dar pana acum nu l-a deranjat bietul catel?????.Oricum acest om trebuie aruncat pe fereastra nu bietul catel,de ce dracu la mai luat in adapostul casei,ca sa isi bata joc de el,d-zeu il vede pe acesti nenoricitit care isi bate joc de niste fiinte fara grai!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.