Un câine a fost ucis cu o secure în Bacău, iar autorii oribilei fapte sunt doi bătrâni.

Proprietarul animalului a distribuit pe Facebook imaginile surprinse de camerele de supraveghere și a rugat internauții „să distribuie masiv acest masacru”.

Autorii oribilei fapte petrecute în satul Somușca ar fi doi bătrâni, vecini cu proprietarul animalului, iar motivul a rămas necunoscut. 

Înregistrarea tulburătoare circulă pe rețelele de socializare.

Un stăpân disperat, strigă după ajutor, după ce a văzut cum cățelușa sa a fost ucisă, cu bestialitate de vecinii de alături.

câine a fost ucis cu o secure

Fără vreun motiv, cei doi concubini au intrat în curtea bărbatului, au ridicat câinele ca pe o cârpă și au început să îl lovească, fără oprire, cu o secure.

Chiar și după ce animalul nu mai mișca, poate să fie sigur că și-a dus până la capăt treaba, bărbatul îi mai aplică câteva lovituri.

Proprietarul câinelui ucis a distribuit „masacrul” pe rețelele de socializare, cerând ajutor tuturor celor care îl privesc.

Bărbatul este disperat

Bărbatul a publicat imaginile pe Facebook, însoţite de textul de mai jos:

„Distribuiti masiv acest masacru!

Desi am sistem de supraveghere montat la mine si la aceasta vecina dupa ce am vazut-o disperata ca ,,hotii o tot calca”,

Cu un tupeu de neimaginat a intrat ca un hot la mine in curte si mi-a luat catelusa pasnica, iubirea fetitelor mele (un pichinez de casa) si a uciso cu bestialitate cu o secure.

Motivul numai ea si concubinul ei il stiu.

Sunt plecat din tara si nu stiu unde sa apelez … !!!AJUTOR!!!

Fapta s-a petrecut in sat Somusca Comuna Cleja jud Bacau Tot satul ii cunoaste pe nemernici.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.