Trăim într-o ţară mult prea defectă ca aceşti ţărani să poată fi pedepsiţi pe măsura tiraniei de care dau dovadă într-o indolenţă demnă de invidiat, produsă cel mai probabil de lipsa totală de educaţie.

Imagini video care erau greu de imaginat au fost postate pe Facebook de un grup de bastarzi din Brăila care au schilodit pur şi simplu un câine. Fără vreo picătură de milă şi printre hohotele de râs ale celorlalţi, unul dintre indivizi îi taie coada animalului cu toporul.

Da, da, cu toporul. Pur şi simplu i-au tăiat coada căţelului. Şi au râs. Li s-a părut amuzant cum animalul urlă de durere. Ce fel de om trebuie să fii să faci asta? Nici măcar cei care ucid oameni cu cruzime, nu se pot ridica la înălţimea nivelului de brutalitate pe care îl arată aceşti indivizi complet dăunători şi inutili societăţii.

Aceşti oameni trăiesc doar pentru a mânca. Trăiesc instinctiv, iar „norocul” de a se naşte într-o familie care nu este capabilă să-i înveţe decât să muncească şi să mănânce, face ca ei să nu ajungă boschetari notorii. Chiar şi aşa, pentru că viaţa nu e o joacă, mulţi dintre ei ajung oameni ai străzii. Dar nu vreau să fac comparaţii, Doamne fereşte, am văzut zeci de oameni fără adăpost care au animale ca tovarăşi de viaţă, iar loialitatea de care se bucură din partea necuvântătoarelor pare de nepreţuit.

Cer public modificarea legilor în vigoare în ceea ce priveşte integritatea animalelor!

Pentru că aşa e la noi. Trebuie să se întâmple ceva care până atunci nu putea fi conceput, pentru a exista o şansă să punem în discuţie publică modificarea, abrogarea sau adoptarea anumitor legi cu privire la aspecte ce duc la urmări nedorite. Oamenii care râd în hohote de un animal chinuit în stil barbar tocmai de către aceştia, pot ajunge foarte uşor să violeze, fără scrupule. femei, să maltrateze femeile cu care ajung să trăiască, să instituie sclavagismul în familie. Este revoltător să aflăm că aceste brute umane pot realiza un videoclip în care umilesc un câine total nevinovat, şi nu prea pot fi pedepsiţi simţitor. O amendă? Puşcărie 2 ani, din care executat 1 an sau deloc? Astea sunt nimicuri, ba chiar din contră, pot fi experienţe utile pentru oameni complet înapoiaţi care acţionează instinctiv şi în detenţie nu pot învăţa decât să-şi exploateze forţele negative.

De ce să nu existe munca în folosul comunităţii, cu lanţul de picior? În locaţii foarte expuse public, eventual, să arunce needucaţii cu ouă stricate în ei, din când în când. De ce nu?! De ce să nu se folosească şi biciul? De ce să nu rămână şi fără vreo două degete, că doar nu au nevoie de toate, nu? Ok, o să mă opresc. În general sunt foarte omenoasă, dar aceşti băieţi au trezit în mine cele mai macabre gânduri, când mă simt nevoită să mă gândesc cum mi-aş dori să fie pedepsiţi. Iată-i pe cei trei nenorociţi:

Eu mi-aş dori 3 minute într o cameră cu aceşti băieţi. Vreau o cameră mică, de maxim 5 metri pătraţi, fără aerisire. Vreau să îi consiliez vreme de 2 minute, să le câştig încrederea – ei fiind complet analfabeţi sunt foarte uşor de câştigat, nu ştiu, văd eu ce le promit, vreun 50 de ţuică la final şi le câştig zâmbetele -, iar apoi să le ofer câteva pufuri sănătoase dintr-un parfum special. Ei se vor simţi compleşiţi de gândul că vor ajunge să miroase frumos preţ de câteva secunde şi acceptă 100%.

Când vor constata că îi ustură îngrozitor toate orificiile şi că au rămas singuri în acea cameră, încuiaţi şi îmbuibaţi în parfum, cel puţin unul dintre ei îşi va aminti că există un tip de şpray „care ustură rău” şi despre care i-a povestit paznicul de la primăria din sat. Nu ar avea ei de unde să ştie că se numeşte spray iritant lacrimogen, dar un lucru este cert: Eu aş râde neîncetat în timp ce camera instalată în cameră ar filma cu fală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.