O căţeluşă abandonată a fost observată în timp ce merge după oameni pe stradă, urmărindu-i cu speranţa că-şi va face un prieten sau că cineva o va lua acasă.

Deşi numărul câinilor fără stăpân a scăzut extrem de mult în ultimii ani, pe străzile din România mai pot fi găsiţi căţei abandonaţi.

Văzând aceste suflete neajutorate, lăsate de izbelişte şi făcând tot ce pot pentru a supravieţui, este cu adevărat trist.

Lily este o căţeluşă în vârsta de circa doi ani, care a învăţat să trăiască pe străzi. La fel ca unui om fără adăpost, şi câinilor le este greu să trăiască astfel.

merge după oameni pe stradă
Lily în timp ce merge după oameni pe stradă

Observată în timp ce merge după oameni pe stradă

Căţeluşa a fost observată de voluntarii asociaţiei Howl Of A Dog, o organizaţie non-profit din România.[detalii]

Aceştia au văzut cum căţeluşa urmăreşte oamenii pe stradă, sperând să se împrietenească cu cineva.

Voluntarii au trecut la fapte. S-au apropiat de căţeluşă şi încet-încet i-au câştigat încrederea.

Apoi Lily a fost dusă la veterinar, unde a fost vaccinată şi deparazitată. După vizita la veterinar, salvatorii au dus-o pe Lily la o plimbare.

Se vedea că este uşor confuză, însă părea să ştie în sinea ei că poate conta pe acei oameni. Iar încrederea a dat roade.

În cele din urmă, povestea căţeluşei s-a răspândit în mediul online, iar o familie din Germania a cerut să o adopte. Totul a fost pus la punct de voluntari, iar Lily a ajuns la noua sa locuinţă.

Să sperăm că va avea parte de o viaţă mai bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.