Un câine credincios stă de o săptămână în fața unui spital dintr-un oraş din Argentina, pentru a-și aștepta stăpânul, însă bărbatul pe care-l așteaptă a murit.

Toto, un labrador de șase ani, stă de mai multe zile la intrarea spitalului Pablo Soria din orașul argentinian San Salvador de Jujuy.

Grav bolnav, stăpânul său a cerut să fie adus pentru a-și lua rămas bun de la patrupedul care i-a fost loial întreaga viaţă.

După moartea bărbatului, rudele acestuia au abandonat câinele.

Labradorul a rămas, însă, în fața spitalului, ca să-și aștepte stăpânul.

Astfel, căţelul a dovedit o dată în plus că poveştile despre iubirea necondiţionată a câinilor sunt cât se poate de reale.

Toto, aşteptându-şi stăpânul

câine care îşi aşteaptă stăpânul

Pentru că e blând și prietenos, angajații spitalului îl hrănesc și i-au improvizat un culcuş în care să se adăpostească.

Fără a mai fi îngrijit, Toto a făcut şi o infecţie la una dintre lăbuţe. Câţiva angajaţi inimoşi ai spitalului l-au dus la veterinar, unde a fost operat.

„Pare să creadă că stăpânul să va veni într-o zi și îl va lua acasă”, a spus un vizitator al spitalului.

Angajații unității medicale au lansat un apel pe rețelele de socializare, în speranța de a-i găsi lui Toto un nou stăpân.

Iubitorii de animale, impresionaţi de iubirea acestui câine care îşi aşteaptă stăpânul, au distribuit povestea sa în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.