Normalitate!

Un pas important spre normalitate şi pentru combaterea violenţei asupra animalelor a fost făcut de o instanţă de judecată din Tulcea.

Un bărbat a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare după ce acesta a ucis un câine cu lovituri repetate de cuţit.

Cruzimea bărbatului a fost și mai mare cu cât animalul ucis nu prezenta nicio ameninţare, fiind legat în lanţ şi aflându-se într-un padoc.

Judecătorul a luat această decizie după ce au constatat că omul nu are nicio remușcare pentru fapta sa, fiind clar exprimată intenţia sa de ucide patrupedul.

Bărbatul nu este la primul conflict cu legea, fiind în trecut luat în vederea oamenilor legii pentru manifestări violente în familie.

Pentru prevenirea altor fapte, magistrații tulceni au decis să aplice bărbatului pedeapsa închisorii, în regim de detenţie.

De menţionat este faptul că instanţele de judecată încep să fie mai aspre în ceea ce priveşte infracţiunile împotriva animalelor, lucru care nu prea se întâmpla până acum.

Să sperăm că pe viitor vor fi mai puţine astfel de fapte, iar cei care vor continua să fie violenţi faţă de animale să răspundă în faţa legii!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.