Doi câini de vânătoare campioni, rasa Brac german, au fost unica şansă a unui bătrân de 92 de ani, care fusese dat dispărut. Câinii campioni sunt ai unui poliţist.

Animalele i-au luat urma bătrânului şi l-au găsit într-un desiş, dezorientat şi în imposibilitate de a se mişca.

Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 49 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că bunicul său, în vârstă de 92 ani, din comuna Afumați, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Poliţiştii au constituit o echipă de cercetare şi au plecat în teren pentru găsirea bătrânului. Dar bătrânul putea fi oriunde.

Marele noroc al omului a fost faptul că la căutare s-a alăturat şi un poliţist din cadrul Poliției Municipiului Băilești.

câinii campioni ai unui poliţist
Câinii campioni ai unui poliţist şi bătrânul salvat

Bărbatul se afla în timpul liber şi a vrut să ajute la găsirea bătrânului.

Astfel, şi-a adus cei doi câini de vânătoare, rasa Brac german, campioni la concursurile canine organizate anul acesta la Sibiu şi Ungaria.

Activitățile de căutare s-au desfășurat în Afumaţi şi în extravilanul localităţii.

În final, cu ajutorul celor doi câini, bărbatul a fost găsit pe un câmp din extravilanul comunei Afumaţi.

Bătrânul se afla într-o zonă cu vegetaţie abundentă. Era conștient, însă era dezorientat şi în imposibilitatea de a se deplasa.

Omul a primit îngrijiri medicate de la un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj. Acum este bine şi recunoscător celor doi câini care l-au găsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.