Un câine a aşteptat 4 ani pe marginea unei şosele, iar motivul a impresionat o lume întreagă. Căţelul, care se pierduse de stăpânii săi, a aşteptat în zadar venirea acestora, sperând că într-una din zile îşi va reîntâlni prietenii.

Un trecător a zărit animalul și a văzut că părea rănit și era foarte slab şi a decis să-l adopte până când stăpânul său i-a venit în față. Anuchit Uncharoen trecea cu bicicleta când a zărit câinele de două ori pe o autostradă din Roi-Et, nord-estul Thailandei și a decis să-l ia până când a aflat motivul pentru care se afla acolo în fiecare zi.

Când i s-a spus de către localnici că animalul stătea acolo de 4 ani, bărbatul de 45 de ani l-a dus la veterinar și l-a adoptat el însuși, până când într-o zi a scăpat din casa lui și s-a întors la locul de pe marginea drumului, așteptându-l pe proprietarul său. „L-am dus la veterinar și l-am adoptat și l-am numit Leu, dar după câteva zile a dispărut din casă și l-am găsit din nou în acest loc, așa că l-am lăsat să stea aici și am venit să-l hrănesc în fiecare zi.”, a explicat el.

Acest câine a aşteptat 4 ani la marginea drumului, deşi fusese adoptat

„Am trecut cu motocicleta pe lângă acest drum și l-am văzut în fiecare zi timp de o săptămână, așa că am întrebat oamenii despre stăpânul lui, iar localnicii mi-au spus că este un câine fără stăpân. Mi-au spus că așteaptă acolo de anul precedent. Am găsit acest câine în 2016, pe atunci era atât de slab și avea leziuni ale pielii.”, a mai spus bărbatul.

câine a aşteptat 4 ani

Anuchit a decis să împărtășească online povestea lui Leu într-un videoclip, ceea ce l-a determinat pe stăpânul câinelui să se prezinte. Proprietarul Noi Sittisarn, în vârstă de 64 de ani, a spus că câinele ei Bong Bong a dispărut după ce a sărit jos din camioneta ei în anul 2015. „Clătoream pe acest drum, dar apoi am observat că BonBon lipsea din portbagaj. Soțul a mers cu mașina să-l găsească, dar noi nu l-am găsit și nu știam unde ar putea fi.”, a motivat proprietara.

Răspunsul stăpânei

Când s-a întors la fața locului, Leo s-a îndreptat entuziasmat către Noi și a lăsat-o să-l mângâie. Se pare că BonBon avea nevoie de ceva timp pentru a-și ajusta sentimentele, așa că Noi a promis că se va întoarce a doua zi. Cu toate acestea, în acea noapte, un rezident pe nume Saowaluck Pinnuvech, în vârstă de 45 de ani, a spus că a găsit câinele în acel loc și la începutul anului 2016. Saowaluck a sunat-o pe Noi și a plâns în timp ce ea a mărturisit că vrea să păstreze ea însăși câinele pentru că s-a atașat de el.

Au decis să lase câinele în locul pe care îl numește acum acasă, localnicii promițând să-l hrănească în fiecare zi, iar Noi promițând să-l viziteze în mod regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.