Un căţel căzut într-un canal de scurgere a avut parte de o nouă şansă la viaţă, deşi în mod normal nu ar fi supravieţuit.

Printr-o mare neşansă, căţelul a căzut într-un canal din oraşul Oakland, din statul american California, şi a rămas blocat cel puţin timp de câteva zile.

Norocul câinelui a fost ca un tânăr explorator urban, pe nume Michael Vargas să dea peste el. Michael obişnuieşte să exploreze locuri prea puţin frecventate în mod obişnuit, în căutarea de zone „perle” urbane nedescoperite sau uitate în timp.

Dar recent, în urma unei astfel de aventuri, Michael avea să descopere ceva ce nu putea trece cu vederea.[sursa]

Exploratorul a dat peste un căţel căzut într-un canal

Plecat într-o aventură în canalele de scurgere ale oraşului Oakland, unde dorea să surprindă câteva graffitiuri interesante, Michael a auzit la un moment dat un zgomot ciudat venind dintr-un tub.

Imediat, şi-a dat seama că este vorba despre un căţel rătăcit.

Căţelul era blocat şi probabil că nu ar fi ieşit viu vreodată din acel canal dacă nu dădea Michael peste el.

„Inima mi s-a blocat. M-am gândit că nu-l puteam lăsa pur şi simplu acolo. Dacă l-aş fi lăsat, probabil că acum căţelul era mort.”, a povestit Michael.

Neîncrezător şi foarte speriat, câinele a fost ademenit cu un biscuite. După circa o oră în care a încercat să-i câştige încrederea, căţelul a cedat. Michael a reuşit să-l scoată şi l-a dus la veterinar.

Michael şi Rusty

Câinele a fost numit Rusty (Ruginit), după culoarea blănii sale.

Michael a decis să-l adopte şi l-a luat acasă. După ce a fost văzut de veterinar, căţelul a urmat tratamentul prescris şi acum este bine. Practic, patrupedul a primit o nouă şansă la viaţă.

Michael spune că Rusty e cea mai de preţ comoară pe care a descoperit-o în explorările sale.

@mvargas.art

My new partner in crime 🥰🐶🐶 #rescuedog

♬ Night Trouble – Petit Biscuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.