Între un om şi câinele său se creează o legătură extrem de puternică, dar mai ales de durată. Iar acest lucru poate fi extrem de emoţionant.

De cele mai multe ori, o persoană va duce dorul animalului său de companie atunci când acesta trece în nefiinţă.

Se întâmplă însă şi reversul situaţiei în momentul în care un câine va rămâne ţintuit lângă uşa spitalului unde se afla stăpânul lui – şi mai grav – chiar lângă mormântul acestuia.

Ultima dorinţă a lui Kevin McClain în vârstă de 57 de ani, pacient aflat în stare foarte gravă pe un pat de spital, a fost aceea de a-şi vedea pentru ultima oară câinele, conform ABC News.

Kate şi Eric Ungs erau acum noii proprietari ai lui Yurt, după ce bărbatul petrecuse o parte din viaţa lui alături de câine în maşina proprie într-o parcare a unui magazin Walmart. Acolo l-au găsit paramedicii inconştient la începutul lunii mai.

Deşi era foarte bolnav şi abia putea să aibă grijă de el însuşi, Yurt era sănătos, bine hrănit şi îngrijit. Pe McClain l-au dus la spital, iar pe Yurt la un centru pentru îngrijirea animalelor.

Kevin a vrut să-şi vadă căţelul pentru ultima oară

Conducerea spitalului a decis că patrupedul îl poate vizita pe McClain, iar paramedicul Jan Erceg l-a condus pe Yurt în rezerva bărbatului.

să-şi vadă căţelul pentru ultima oară
Kevin şi căţelul său pe patul de spital

Conexiunea dintre câine şi pacient este incredibilă, iar paramedicul Jan Erceg a fost impresionat de această întâlnire emoţionantă. Bărbatul dezvoltase un cancer pulmonar şi acum îşi trăia ultimele clipe de viaţă.

Când patrupedul a ajuns în rezervă, McClain era în ceea ce părea a fi un somn profund.

Yurt a sărit pe pat, iar paramedicul a luat mâna lui McClain şi a pus-o deasupra capului câinelui. A repetat mişcarea de mai multe ori până când degetele lui McClain au început să se mişte.

Brandi Garrett, în vârstă de 28 de ani, care a avut grijă de McClain la spital, a declarat că McClain era îngrijorat de locul în care urma să meargă câinele după ce va muri şi cine va avea grijă de el.

Mai presus de toate, Kevin a vrut să-şi vadă căţelul pentru ultima oară. McClain l-a crescut pe Yurt de când patrupedul avea doar 6 săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.