Un câine perfect sănătos căruia stăpânii i-au făcut injecţia letală şi apoi l-au îngropat, a supraviețuit și a reușit în mod miraculos să se dezgroape și să caute ajutor.

Kiryusha, o femelă din rasa ciobanesc german, în vârstă de șapte ani, a ieșit din mormântul din pădure în care au pus-o stăpânii.

Mai mult, căţeluşa s-a târât spre cel mai apropiat drum.

Olga Lystseva, o femeie de 39 de ani, a trecut cu mașina pe lângă căţeluşa care abia mergea prin ploaie, la marginea unei autostrăzi din nordul Rusiei. Iniţial și-a continuat drumul.

Femeia, însă, nu și-a putut lua gândul de la patrupedul care părea să sufere cumplit și s-a întors după mai mulți kilometri.

A găsit căţeluşa udă și epuizată la marginea drumului.[sursa]

Atunci Olgăi i s-a făcut milă şi a luat-o pe Kiryusha în mașină.

I-a de mâncare, iar când a ajuns în orașul Ukhta, a predat-o unui serviciu de salvare a animalelor abandonate numit Kind City.

Stăpânii i-au făcut injecţia letală, deşi animalul era sănătos

Voluntarii au făcut investigații și în scurt timp i-au descoperit pe stăpâni în orașul Yemva, aceștia explicând că au decis să eutanasieze câinele pentru că nu era sănătos.

Cuplul a recunoscut că i-a injectat un medicament letal, apoi l-au îngropat departe de casă, aproape de autostrada Ukhta-Syktyvkar.

Dar, după ce i s-au făcut mai multe de teste, un veterinar a constatat că animalul nu numai că nu avea probleme medicale, ba chiar era sănătos.

Confruntați cu aceste informații, stăpânii au recunoscut că a fost „o greșeală” și și-au cerut scuze.

Ekaterina Nimak, de la Kind City, a spus: „Datorită Olgăi, Kiryusha a început o viață nouă. Este un câine foarte calm, merge cu lesă, nu latră și este prietenos cu oamenii”.

După ce un post local de televiziune i-a prezentat povestea, Kiryusha a fost adoptată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.