Un bărbat de 40 de ani din Reșița a fost ajutat de un câine să-și mențină temperatura corpului, timp de aproximativ un sfert de oră, după ce a căzut de pe bicicletă și nu se mai putea mișca.

Jandarmii montani din Caraș-Severin care au intervenit de urgență la acest caz, au precizat că patrupedul a rămas lângă biciclist și după sosirea lor.

Jandarmerii au fost uimiți de ce au văzut când au ajuns la fața locului. Fiind sesizaţi prin numărul de urgență 112, s-au deplasat în zona Platoului Semenic.

Acolo a fost găsit un bărbat care a căzut de pe bicicletă și nu putea să se miște. Un câine a fost, însă, îngerul său păzitor.

„Primul salvator al bărbatului a fost un câine. Imediat după producerea incidentului câinele s-a așezat lângă victimă și l-a protejat, încălzindu-l cu corpul său. Patrupedul a rămas lângă el până la sosirea jandarmilor”, arată pagina de Facebook a Jandarmeriei Caraș-Severin.

Jandarmii montani l-au găsit pe bărbatul rănit, care era încălzit de un câine

biciclist salvat de caine

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin i-a acordat îngrijiri bărbatului rănit.

biciclist salvat de caine

Povestea nu se termină aici

Atunci când bărbatul a fost urcat în salvare, câinele a sărit și el în autoturism fiind dat jos cu greu de salvatori.

„La plecarea ambulanței, câinele a început să alerge după ambulanță până când i-a pierdut urma. A fost un moment emoționant pentru colegii mei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Caraş-Severin.

biciclist salvat de caine

„Câinele tot lângă mine, de-abia l-a îndepărtat jandarmul să pună pătura pe mine, a venit și ambulanța după vreo 15 minute după ce au ajuns jandarmii. Tot așa, m-au urcat cu greu pe targă și m-au pus în salvare, câinele, după mine să ajungă acolo.”, a declarat bărbatul rănit.

biciclist salvat de caine

Ulterior, căţelul şi-a găsit şi un nou stăpân.

Fiind impresionat de poveste, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin (foto sus) a decis să adopte căţelul, pe care l-a numit Max.

1 COMENTARIU

  1. Fiind impresionat de poveste, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin (foto sus) a decis să adopte căţelul, pe care l-a numit Max,…………………–DE FAPT A FOST ABANDONAT DE ACELA A AJUNS LA O FEMEIE CARE LA ADOPTAT SI PUS PE NUMELE EI ,… Deci aceasta poveste despre Max nu este complecta a fost gasit abandonat dupa cateva zile Stiu aceasta ca am trimis si eu postul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.