Urma să fie o zi obişnuită pentru Carlos, un instalator care mergea la muncă împreună cu colegii săi.

Urmând traseul obişnuit, Carlos a observat ceva mişcând la marginea drumului. Având parcă o inspiraţie divină, Carlos decide să frâneze brusc şi să dea maşina înapoi.

Cei trei colegi care îl însoţeau pe Carlos nu înţelegeau ce se întâmplă şi se uitau miraţi unul către celălalt, crezând că şoferul a luat-o razna.

Dar omul văzuse bine. Ceva chiar mişca lângă drum. Era un căţel. Un căţel care părea că se bucură din toată inima văzându-l pe Carlos apropiindu-se de el.

„Era un câine legat la bot şi la lăbuţe, lăsat probabil să moară în chinuri groaznice. Mi s-a ridicat părul pe tot corpul când am văzut reacţia căţelului atunci când a observat că mă îndrept spre el. Parcă ştia că-i voi salva viaţa. Nu ştiu ce fel de oameni ar putea face un asemenea lucru” spune Carlos, pentru The Dodo.

Carlos şi ceilalţi instalatori au dezlegat câinele şi au petrecut împreună acea zi la muncă. Ulterior, au mers cu el la un adăpost, unde a primit tratament, fiind gata să-şi găsească o nouă familie.

Instalatorul Carlos a văzut un câine legat la bot la marginea drumului

câine legat la bot

Deşi suferea cumplit, căţelul s-a bucurat când Carlos a mers către el

Cu toţii recunoaştem momentul în care un căţel este fericit să ne vadă.

Deşi era legat şi nu se putea mişca, se simţea în aer bucuria patrupedului.

câine legat la bot

După ce l-a dezlegat, muncitorii au dus căţelul la un adăpost

A primit tratament şi mâncare, iar acum este pregătit pentru o nouă familie

câine legat la bot

14 COMENTARII

  1. Acești monștri nu se pot numi oamenii sau ființe umane . Sunt niste creaturi dezgustătoare care doar irosesc aerul degeaba…si isi bat joc de bietele animale.?

  2. Poate sunteți pe net nenorociților! Și vedeți postarea asta…și de curiozitate citiți și pe aici. Pai bai jeguri umane,de ce consumați voi degeaba aerul asta al planetei fie el și poluat? Sunteți niște scursuri ale societății,dacă ați fost în stare de așa ceva,nu vă puteți numi oameni,jigodii nenorocite!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.