Un căţel a fost atât de trist când a ajuns într-un adăpost şi şi-a dat seama că este singur şi fără familia lui, încât şi-a pierdut total voinţa de a trăi. Căţelul refuză să-şi ia privirea de la perete, stând trist în cuşca sa.

Când căţelul Romeo a ajuns la un adăpost supra-aglomerat din New York, viaţa a devenit foarte dureroasă pentru el.

Existau o mulţime de zgomote şi mirosuri ciudate. Şi partea cea mai gravă a fost absenţa celor pe care îi iubea şi îi considera familia lui.

Nu este de mirare că un număr mare de câini, care în condiţii normale sunt plini de viaţă, ajung deprimaţi şi trişti într-un adăpost. Pentru Romeo, patrupedul în vârstă de 7 ani, lucrurile nu au stat altfel.

„Ne uitam miraţi şi afectaţi cum acest căţel refuză să-şi ia privirea de la perete. De fapt, nici măcar nu a mişcat vreun muşchi dacă stau să mă gândesc bine.”, au declarat cei de la Second Chance Rescue NYC Dogs, într-o postare pe Facebook.

Romeo refuză să-şi ia privirea de la perete

Un căţel a fost atât de trist când a ajuns într-un adăpost aglomerat, încât refuză să-şi ia privirea de la perete, stând trist în cuşca sa.
Romeo este atât de trist, încât refuză să-şi ia privirea de la perete

Desigur, nu a fost vina lui Romeo că a ajuns doar un alt număr într-un adăpost. Soarta lui fusese pecetluită cu mult timp înainte.

„El a fost dat unui prieten de familie care l-a ţinut două luni, după care nu a mai avut timp de el”, povesteşte Kelcy Kimmerer de la Second Chance.

Totul până într-o bună zi, când din fericire uşa încăperii unde era găzduit Romeo s-a deschis.

Strigându-l pe nume, voluntarii de la Second Chance Rescue NYC Dogs l-au chemat afară. A fost singurul grup de salvare care a făcut ceva pentru recuperarea câinelui traumatizat.

Curând, Romeo a fost plasat într-o casă temporară alături de o familie iubitoare. O vreme, lucrurile păreau să se îndreapte în direcţia bună. În compania familiei, Romeo a început să zâmbească din nou.

Câinele, până nu demult abătut şi deprimat într-un colţ rece al adăpostului, avea în sfârşit toate motivele să fie fericit. Totul a durat extrem de puţin. Familia adoptivă nu a putut să-l ţină mult timp. Noul stăpân a spus că nu a fost vina lui Romeo.

„Pur şi simplu nu era o opţiune bună pentru ca el să rămână în acea casă”.

Apoi a fost readus la centru.

Căţelul supărat primeşte o nouă şansă

Romeo trecuse deja prin multe. Căţelul se bucurase deja un miracol scăpând de la moarte. Tot ce trebuia să facă era să reziste.

Şi exact asta s-a întâmplat! Nu peste mult timp, Romeo a fost adoptat de o familie iubitoare.

Un căţel a fost atât de trist când a ajuns într-un adăpost aglomerat, încât refuză să-şi ia privirea de la perete, stând trist în cuşca sa.
Romeo, alături de celălalt câine al familiei

Karen, noua sa proprietară, spune că nu încetează vreodată să zâmbească şi îşi arată recunoştinţa în fiecare minut al zilei.

Momentele petrecute cu privirea nemişcată de la un zid rece nu sunt decât o amintire tristă şi întunecată pentru Romeo, care astăzi se bucură de clipe fericite şi pline de dragoste alături de noua sa familie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.