Într-o noapte, un om al străzii pe nume Cezar a ajuns de urgenţă la spital.

Doctorul de gardă, Cristina Mamprim, a fost cea care l-a consultat pe bărbat. Femeia a relatat că, dincolo de afecţiunea medicală a pacientului, acesta a fost mai întâi interesat de starea celor patru căţei ai săi.

„Imediat cum m-am apropiat de el, m-a întrebat ce fac căţeii lui. Iniţial, am crezut că este beat sau că are vreo afecţiune psihică, întrucât părea extrem de îngrijorat, fără a-l interesa de starea sa.” povesteşte doctoriţa.

În timp ce aştepta ca serul fiziologic să-i fie administrat lui Cezar, doctoriţa a ieşit pe hol.

A rămas extrem de impresionată când a văzut că cei patru câini despre care pacientul său tot întreba, aşteptau nerăbdători la intrarea în unitatea medicală.

Cei patru câini îl aşteptau la uşă pe Cezar

patru câini îl aşteptau la uşă
Cei patru câini îl aşteptau la uşă pe stăpânul lor

„Am rămas cu gura căscată. Eu nu știu cum este viața lui, din ce cauză a ajuns să locuiască în stradă și nu vreau să-l judec. Însă îl admir pentru respectul pe care îl are față de animalele neputincioase. Acestea stăteau și îl așteptau la ușă… Acest fapt ne vorbește despre grija și dragostea lui față de acești câini.” a mai adăugat dr. Mamprim.

Cezar a mai povestit că nu de puţine ori s-a întâmplat să-şi împartă ultima bucăţică de pâine cu cei patru prieteni ai săi.

patru câini îl aşteptau la uşă

După ce Cezar a fost stabilizat, personalul spitalului a adus resturi de la cantină pentru cei patru căţei credincioşi.

Fiind impresionaţi de povestea bărbatului şi de prietenia dintre el şi cei patru câini, angajaţii au decis că omul poate de câte ori este în apropiere de unitatea medicală, unde va primi o masă şi mâncare pentru câini.

Doctoriţa a relatat întâmplarea pe Facebook, iar internauţii au fost impresionaţi la rândul lor de această poveste minunată!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.