Un poliţist a oprit tot traficul pe o stradă aglomerată din Bacău, ca să salveze un căţeluş.

Agentul a blocat cu maşina un sens de mers, apoi a coborât şi a reuşit să prindă animalul speriat.

Întâmplarea a fost filmată chiar din maşina agentului de poliţie şi a fost făcută publică de Poliţiştii au Umor, pe Facebook.

Cei mai mulţi internauţi au apreciat gestul poliţistului.

Iată materialul video cu poliţistul care opreşte traficul pentru a salva un căţeluş:

"Bunătatea nu poartă uniformă". De acest lucru m-a convins azi colegul meu, agent principal de poliție Panfiloiu Gabriel, din cadrul Biroului Rutier Bacău. El este #polițistul zilei în opinia mea, acesta oprind traficul în Mun. Bacău pentru că un cățel risca să fie călcat de autoturismele din trafic, în timp ce alerga speriat și dezorientat. Gabriel nu doar că a oprit traficul, dar s-a asigurat că animalul este scos din trafic și ajunge în siguranță, fiind ajutat de un cetățean, iubitor de animale. #Respect, Gabriel! ???‍♂️?

Publicată de Politistii au umor pe Sâmbătă, 23 februarie 2019

Iată şi textul care însoţeşte clipul video:

„Bunătatea nu poartă uniformă”. De acest lucru m-a convins azi colegul meu, agent principal de poliție Panfiloiu Gabriel, din cadrul Biroului Rutier Bacău.

El este #polițistul zilei în opinia mea, acesta oprind traficul în Mun. Bacău pentru că un cățel risca să fie călcat de autoturismele din trafic, în timp ce alerga speriat și dezorientat.

Gabriel nu doar că a oprit traficul, dar s-a asigurat că animalul este scos din trafic și ajunge în siguranță, fiind ajutat de un cetățean, iubitor de animale. #Respect, Gabriel! ???‍♂️?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.