Se spune despre pisici că ar fi mult mai isteţe şi şirete în comparaţie cu câinii. Indiferent cât de adevărat ar fi sau nu, este clar că la capitolele afecţiune şi ataşament nu putem pune în discuţie vreo comparaţie.

Pitbull este o rasă de câini de talie medie creată prin anii 1800, prin încrucișări între Bull Terrieri aduși în America din Irlanda și Anglia, datorită popularității de care se bucurau în acea perioadă luptele între câini. În ciuda zvonurilor, ei nu sunt agresivi cu stăpânul, dar pot fi agresivi cu străinii. Blana este scurtă, aspră, lucioasă, de diferite culori. Ei sunt dispuși să își apere stăpânul în orice mod, ceea ce poate crea un exces de agresivitate. (Wikipedia)

Ei bine, când vorbim despre o câţeluşă Pit Bull, cu deficienţe locomotorii (îi lipseşte un picior) şi spunem despre ea că are grijă de nişte pui de pisică care au fost abandonaţi pe stradă şi, practic, şi-a asumat toate responsabilităţile care revin unei mame în toată regula. Iar afecţiunea şi grija de care dă dovadă patrupedul te lasă fără cuvinte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.