Ţi-ai imaginat vreodată ce viaţă are un căţel al cărui viaţă a fost dedicată expres cercetărilor ştiinţifice şi nu a fost lăsat deloc afară din cuşcă?

Patruzeci de câini din rasa Beagle au fost ridicaţi dintr-un laborator din Spania şi transportaţi în Los Angeles unde au fost oferiţi spre adopţie. Cei de la Freedom Project Beagle au reuşit scoaterea din captivitate a animalelor.

Misiunea de salvare este cea mai mare pentru grupul Animal Rescue Media Education (ARME). Un total de 72 de câini au fost salvați în urma eforturilor depuse în acest sens, iar 32 dintre ei au fost deja adoptaţi în Europa, conform NBC Los Angeles.

Purtătorul de cuvânt al Beagle Freedom Project, Gary Smith a spus despre aceşti beagles că au vârste între 4 și 7 ani şi au trăit în cuști întreaga lor viaţă.

„Ni s-a spus că au trăit fiecare în câte o cuşcă în camere de câte zece cuşti, dar nu au avut nicio interacțiune fizică între ei” a declarat Smith. „Au fost salvați în urmă cu aproximativ o săptămână, dar până atunci, şi-au petrecut viața închiși.”

Dacă îţi plac câinii sau animalele în general, videoclipul de mai jos îţi va topi pur şi simplu inima.

Dacă ţi-a plăcut articolul te invit să dai like AICI paginii noastre de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.