O căţeluşă legată de gard şi lăsată să moară, a fost salvată de voluntarii unei asociaţii de protecţia animalelor, în timp ce încerca să-şi hrănească cei şase puişori.

Căţeluşa a fost zărită de un trecător, în afara unui orăşel irlandez, din comitatul Roscommon.

Biata căţeluşă a fost găsită legată de gât cu o zgardă şi un lanţ, prins de un gard, undeva în extravilanul unei localităţi. Aşadar, ne putem da seama că patrupeda a fost lăsată să moară în chinuri.

Dar, mai rău decât atât, este faptul că nu a fost lăsată singură. Căţeluşa era împreună cu cei şase pui ai săi, care nu păreau să aibă mai mult de câteva zile de viaţă.

Locul în care căţeluşa a fost legată de gard şi lăsată să moară

Legată de gard şi lăsată să moară, nu şi-a neglijat puii

Deşi era vizibil slăbită şi înfometată, căţeluşa nu înceta să-şi îngrijească puii. Aceştia se înghesuiau la sânii săi pentru a scurge laptele vital, produs cu ultimele forţe.

Norocul căţeluşei a fost ca un iubitor de animale să treacă prin acea zonă. Bărbatul a anunţat o asociaţie care luptă pentru protecţia animalelor, iar reprezentanţii au mers rapid la faţa locului.

Căţeluşa după ce a fost salvată

„Un bărbat cu suflet mare ne-a anunţat despre o căţeluşă legată de un gard, lăsată să moară. La sânii acesteia erau şase pui, care se înghesuiau să supravieţuiască. Din fericire, am ajuns la timp”, a declarat un reprezentant al asociaţiei ISPCA.

„Nu pot înţelege cum o persoană are o inimă atât de rea încât să lase suflete nevinovate să moară în chinuri. Vremea şi lipsa hranei nu dădeau prea multe şanse de supravieţuire celor 7 animăluţe. Mă bucur că i-am găsit!” a declarat bărbatul care a găsit căţeluşa şi cei 6 pui.

După cum putem vedea, cei şase căţeluşi sunt în regulă, la cald.

legată de gard şi lăsată să moară
Căţeluşii sunt bine acum

Vor sta cu toţii la centrul asociaţiei până la începutul anului următor, când li se va căuta un nou cămin. Totul e bine când se termină cu bine!

11 COMENTARII

  1. uameni buni mam trezit cu 4 pui de catelusi an curte si si cateaua care se chinuia sa intre la puiii unul a murit era plin de vieri lam spalat la curatat avea si ochiul rupt dar nu am putut sal salvez eu din pacate nu pot sai pestrez cum pot face varog sami spuneti

    • Groaznica intamplare pentru dvs si micut… si biata lui mama. Imi pare tare rau ca ati trait asa ceva, dar va felicit ca doriti sa-i ajutati.. Va trebui sa aveti rabdare si sa cautati oameni buni pentru ei – sunt dar trebuie cautati cu grija. Va urez succes si sa va bucurati de sufletelele acestea cat sunt la dvs. Animalele salvate ne rasplatesc enorm prin iubirea neconditionata.

  2. felicitari din suflet celor care iubesc animalele . personal , m-am pripcopsit cu 2 pisici care au fatat fiecare cate 2 pui , ii hranesc si ingrijesc , nimeni nu-i doreste deci, sunt ai mei

    • Va felicit ca i-ati adoptat. NU multe persoane ar fi reactionat asa. Ma faceti sa-mi recapat increderea in bunatatea omeneasca. Poate v-ati gandit deja si dvs, dar am sa spun oricum – sper ca ii veti steriliza. Asa vor sta pe langa casa si nu se vor inmulti. 🙂

  3. Asa o cruzime e greu de procesat. Si totusi, aceste fiinte se considera oameni, umani si justificati. Ma bucur ca sunt s oameni adevarati nu doar acesti monstri cu chip uman pe lumea asta !

  4. Doamne cata cruzime mai poate fi in oameni….defapt cei care fac asa ceva sunt niste criminali mizerabili care nu merita sa traiasca!!! FELICITARI SALVATORILOR!!!

  5. I Just can,t understand how people can be so cruel! There has to be something wrong in their head. Its about time the government take action and educate people, animals have the same feelings that we have, WHY can,t these idiots understand this? Do something about it!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.