Pui este un câine dintr-un orăşel din Thailanda, îndrăgit de toată lumea.

Stăpânii obişnuiesc să-l lase liber, iar căţelului îi place să alerge prin cartier şi împrejurimi. Oamenii se mai joacă cu el şi îl alintă, deoarece este foarte prietenos.

Într-o zi, când colinda împrejurimile, ajungând la un centru de colectare a gunoiului, Pui a observat ceva neobişnuit. Era o pungă de plastic, ce avea în ea un bebeluş viu, care se chinuia să trăiască.

Spre norocul copilului, Pui a ştiut întocmai ce are de făcut. A luat Punga şi a dus-o în oraş, la locuinţa sa. Pui a lătrat cât de tare a putut pentru a atrage atenţia familiei sale, iar mezina familiei a ieşit să vadă ce s-a întâmplat. Atunci a încremenit! Mai ales că bebeluşul încă avea cordonul ombilical prins de corp. Fata şi-a anunţat imediat părinţii, care au dus bebeluşul la spital de urgenţă. Deşi născut prematur, bebeluşul a fost salvat, fiind adus în stare stabilă de medici. Aflând de povestea impresionantă a copilului, mai multe familii deja s-au înscris pentru adopţie.

Pentru dovada sa de curaj şi prietenie, Pui a fost şi el răsplătit. A primit o zgardă nouă şi o medalie. Bineînţeles, şi recunoştinţa întregii comunităţi, pentru care Pui este un adevărat star!

https://youtu.be/1nReJsWG0TA?t=9s

1 COMENTARIU

  1. Yeah , brave dog but you eat dogs, i mean they are tortured to death in the asian countries, skinned alive for the totally wrong belief that makes their meat more tasty. And this is cruel and unnaceptable!But I suppose its all for the money..When will you wake up and live as the civilised people you pretend to be?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.