Reprezentanții Ministerului de Interne îi mulțumesc câinelui de urmă Teba. Acesta este câinele care a prins autorul dublei crime din Satu Mare, în doar 4 ore.

Bărbatul suspectat că a omorât două femei în județul Satu Mare a fost prins, iar patrupedul nu este la primul caz reușit.

„Mulțumim, TEBA! Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal. TEBA nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor!”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Teba este câinele de urmă care a prins autorul dublei crime

În același mesaj, este felicitat și el care a antrenat patrupedul, Zoltan Bandi.

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus[Detalii], județul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureș.

Recomandat: Câine poliţist, bolnav de cancer, condus pe ultimul drum de 70 de poliţişti

Căţeluşa i-a dus pe anchetatori la locuința acestuia.

Teba, o cățea ciobănesc german, a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române.

Două femei, de 53 și 65 de ani, au fost ucise săptămâna aceasta, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori.

Bărbatul bănuit că le-a omorât pe cele două femei a fost arestat preventiv joi seara de magistrații Tribunalului Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.