Ştim că veştile pe internet circulă ca la telefonul fără fir şi de multe ori realitatea este distorsionată în cele mai ciudate moduri.

La fel s-a întâmplat şi în cazul unui căţel care a devenit un adevarat erou pe internet, după ce i-a fost spusă povestea, într-un mod asemănător poveştilor născocite de presa românească.

Un utilizator a postat pe Facebook o poză cu un căţel, iar în descriere o poveste lacrimogenă, despre modul în care i-a fost arsă faţa săracului patruped curajos.

Bărbatul a spus că acest căţel este un erou, iar faţa sa este arsă din cauză că şi-a salvat stăpânii în urma unui incendiu. Bineînţeles, nu a lipsit celebra formulă prin care li s-a adus la cunoştinţă utilizatorilor că fiecare like primit se va transforma într-o rugăciune, iar căţelul se va face bine.

Cum era de aşteptat, imaginea s-a viralizat, iar like-urile şi share-urile nu au lipsit. Milioane de oameni au văzut această poveste, muţi dintre ei fiind impresionaţi până la lacrimi de curajul patrupedului.

Faza amuzantă este că acest erou drăgălaş are o felie de şuncă pe faţă şi probabil singura dată când a văzut foc, a fost la aragaz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.