Sărbători triste pentru Irina Loghin (81 de ani), doamna muzicii populare românești. Câinele Irinei Loghin a murit, la vârsta de 13 ani.

Solista suferă enorm din cauză că i-a murit cel mai bun credincios prieten, ciobănescul german cu care o vedeam zilnic, la plimbare, în Parcul Herăstrău.

Tomiţă, câinele Irinei Loghin, atent la plimbare

Irina Loghin și-a deschis sufletul în această perioadă încărcată de semnificații religioase, dar pe care o trăim diferit de alți ani.

Tomiţă era un prieten de nădejde, care o ţinea în fiecare zi activă.

„În această perioadă, doamna Irina Loghin l-a pierdut pe Tomiță, căinele ei drag, sufletul ei, cu care mergea în permanență în parc, seară de seară. Am stat o oră la telefon să încerc îi spun că, până la urmă, cu toții vom pleca. Nu știm clipa și ceasul. L-a iubit atât de mult pe acest câine, a fost un ciobănesc german cu pedigree, extraordinar de frumos, care, crede-ți-mă, o înțelegea atunci când vorbea cu el. Era atât de deștept, fără să fie dresat. A devenit ca un copil pentru ea”, a povestit Fuego, bun prieten al Irinei Loghin.

Cei doi ieşeau mereu la plimbare în parc

Cu vocea gâtuită de emoții, Irina Loghin a completat: „A fost prietenul meu de 13 ani. Imaginați-vă, zi de zi, în parc cu el. Nu credeam că o să-mi rămână așa un gol în suflet. Lumea ne crede anormali, nebuni, dar suferi enorm de mult”.

Acum, solista de muzică populară are acasă două pisici, pe care i le-a adus fiica ei, Irinuca, pentru a-i mai alina singurătatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.