Cei care lucrează pentru organizaţiile de protecţie a animalelor cu siguranţă au văzut destule lucruri oribile de-a lungul timpului.

La fel s-a întâmplat şi zilele trecute, când un Staffordshire Bull Terrier în vârstă de 15 luni a fost găsit în condiţii teribile.

Căţeluşa a fost găsită cu botul înfăşurat cu bandă izolatoare, atât de strâns legată, încât nu-şi putea mişca nici limba, care i-a rămas prinsă între dinţi.

Deşi nu avea stăpân, căţeluşa era cunoscută de cei din cartierul în care obişnuia să stea ca fiind prietenoasă şi foarte jucăuşă.

Totuşi, nişte indivizi bolnavi au văzut în ea o ţintă pentru o distracţie bolnavă…

Până să fie găsită, căţeluşa a suferit timp de 48 de ore, fără a putea mânca sau bea apă, trecând prin clipe de coşmar.

Norocul său a fost când nişte iubitori de animale i-au salvat viaţa

Banda izolatoare a fost înlăturată.

Dar îi vor rămâne cicatrici destul de urâte, având în vedere puterea cu care a fost legată.

Oameni fără minte!

Ce-o fi fost în capul acelor demenţi care au legat un biet căţel, lasândul în imposibilitatea de a mânca sau a bea apă?!

Deşi are botul puţin umflat, rănile i se vor vindeca, iar viaţa ei va reveni la normal în curând.

Va fi fericită atunci când îşi va găsi un stăpân care să o îngrijească şi să-i ofere afecţiune!

UPDATE: Autorul a fost identificat de poliţişti, iar după ce a fost trimis în judecată, instanţa a stabilit o pedeapsă de doi ani de închisoare.

2 COMENTARII

  1. Multe povesti urate! Foarte bine ca a fost pedepsit, numai ca inchisoarea nu e de ajuns, e caldut acolo… eu l-as lega la gura sa nu manance si sa nu bea apa…doua saptamani!!!!! la fel cum a facut el! sunt DINTE PENTRU DINTE! ALTFEL NU AI CUM SA SCAPI TARA DE NEBUNI! Mila e interpretata gresit de catre asemenea „oameni”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.