Să vezi un căţel la biserică, nu e un lucru foarte obişnuit. Cu toate acestea, un câine merge zilnic la biserica unde a avut loc înmormântarea stăpânului său.

În orăşelul San Donaci, din Italia, un ciobănesc german, în vârstă de 7 ani, pe nume Tommy, este nelipsit de la slujbele ţinute la biserică.[sursa]

Înainte ca slujba să înceapă, Tommy îşi face apariţia la biserică. Se aşază în apropierea altarului şi stă liniştit, încercând parcă să-şi găsească liniştea sufletească. Toată lumea este obişnuită să-l vadă în mijlocul lor.

Dar motivul pentru care căţelul participă la slujbe este cu adevărat emoţionant.

câine merge zilnic la biserica
Oamenii sunt obişnuiţi ca Tommy să se aşeze în apropierea altarului în timpul slujbei

Tommy a aparţinut unei femei din comunitate, pe nume Maria Margherita Lochi. Aceasta a murit la doar 57 de ani, iar Tommy a rămas cu inima frântă.

Femeia l-a adoptat pe Tommy pe când era doar un pui. L-a găsit pe un câmp, abandonat, iar soarta lui era pecetluită dacă femeia nu-l lua acasă.

De atunci au dezvoltat o legătură puternică, fiind de nedespărţit.Până când moartea a avut alte planuri pentru ei.

Ultimul loc în care căţelul şi-a văzut stăpâna a fost la biserică, la înmormântarea acesteia. Sfâşiat de durere, Tommy revine în fiecare zi la biserică, sperând să o revadă pe cea care i-a salvat viaţa şi l-a îngrijit.

câine merge zilnic la biserica

Întreaga localitate cunoaşte povestea acestui câine care merge zilnic la biserica unde şi-a văzut stăpâna pentru ultima dată.

Practic, Tommy a fost adoptat de comunitate şi este iubit de toată lumea.

6 COMENTARII

  1. Dacă un cățel revine cu regularitate la biserică,unde și-a văzut ultima oară stăpâna,cu atât mai mult noi oamenii ar trebui să revenim la sf. biserică ,cât mai des pentru a ne ântâlni cu Dumnezeu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.