În lumea câinilor, loialitatea nu cunoaşte limite!

Doi câini din Australia care au păzit cadavrul stăpânului lor mort și-au găsit o nouă casă.

După ce un bărbat în vârstă a murit singur, cei doi câni ai lui, Indigo și Blue, i-au vegheat trupul neînsuflețit timp de două săptămâni, până când a fost găsit de cineva.

Pentru că nimic nu putea fi făcut pentru bărbatul în vârstă, poliția a sunat un hinghier, pe nume Des, care, la rândul lui a sunat-o pe Emma Haswell, fondatoarea unei fundații de animale.

”Stăpânul lor a murit și nimeni nu știa de el. Câinii lui bătrâni și dragi l-au protejat și nu lăsau poliția să se apropie de el. Își păzeau stăpânul. Probabil că a fost foarte stresant pentru câini și foarte dificil să lase poliția să vină. Ei nu știau ce se întâmplă și erau foarte protectivi. Nimeni din familie nu putea să ia câinii, așadar viitorul arăta destul de întunecat pentru ei, așa că am zis că o să le găsesc o nouă casă”, a spus Haswell, scrie abc.net.au.

Câinii au vârste cuprinse între 10 și 12 ani, iar Haswell a declarat că, dacă nu-și găseau o casă, cel mai probabil ar fi fost eutanasiați.

O nouă familie

O prietenă de-ale lui Haswell a fost sceptică că ea o să le găsească o nouă casă pentru cei doi câini.

Cu toate acestea, un bătrân, fost medic veterinar, i-a adoptat pe cei doi căţei, salvându-le astfel viaţa.

”Este foarte frumos când poți să scoți animalele dintr-o situație teribilă și să le aduci în paradis. Este o senzație foarte bună!”, a conchis femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.